zondag 28 mei 2017

22/05 - 28/05 Fuente Villarente - 'O Cebreiro


Druk na het starten van de fotoreeks bovenaan op de knop  Show info  voor de opmerkingen.Created with flickr slideshow.                                            
Un Canto a Galicia - Julio Iglesias 

28-05-17, 22:55 - Ronny Van Steen: Vanmorgen het laatste stukske van de O' Cebreiro gelopen. Het was nog 2.3 km. Vervolgens 200m klimmen op de Alto do Poio, en voor de rest is het grotendeels dalen richting Compostella en de zee. De O' Cebreiro is voor mij een topper. Echt heel mooi. Misschien wel mooier dan de Pyreneeën. Op de O' Cebreiro weer een hoop nieuwe pelgrims. Ik heb me laten vertellen dat 2 bussen Koreanen een volledige herberg hadden afgehuurd om het echte pelgrimleven te kunnen proeven. Dit doen ze dan even tussen hun alledaagse klassehotels door. Gevolg....een opstropping in de regio voor de echte pelgrims die 10 km voor of achter in de penarie zaten. De tocht van vandaag was adembenemend. Eerst zon, eens wandelen in de wolken .... maar na de middag ... regen, gieten en nog eens regen. Het is hier echt de pispot van Spanje. Aangekomen een fleske wijn gekraakt met mijn 2 tekendames. Mijne was niet gedaan want hij droogt toch niet. Voor morgen is er weer regen voorspeld, het mag gaan keren. 32 km afgelegd tot Samos. Een kleine plek met een monasterie. Even de vespers bijgewoond en gaan eten. Morgen afspraak met den Brats en zijn madam. Ik zie er naar uit. En nu bedje in.
.

                                            
November Rain - Guns 'n Roses 

27-05-17, 17:41 - Ronny Van Steen : Een lange ééntonige wandeling tot aan de voet van de O' Cebreiro. Maar die berg maakte alles weer goed. Heel veel vogels die zongen, die waren voorzekers blij met de regen van gisteren. Koeiebellen en bijna constant het rustgevende geluid van beekjes met heel veel watervallen. Ik wist niet dat er hier in Spanje zoveel water was. Ze noemen het hier dan ook de pispot van Europa. Vandaag geen regen, lichte sluierwolken, en af en toe zon. Het was wel vochtig. Het was dus zweten geblazen. Bijna 28 km gestapt en 400 m geklommen. Ik overnacht op een hoogte van 1100m. Wat koeler om te slapen. Normaal gezien ging ik nog 2.3km door tot de top, maar deze herberg gooide roet in het eten. Maar 18 bedden. Zeer mooi gelegen. Mooi uitzicht op de bergen, af en toe nen boer met wat koeien op de weg. Een glazeke wijn, mijnen boek.... ge kunt u de setting wel inbeelden. Enkel een sigaar mankeer ik. Het volgende dorp een herberg met 100 bedden. Het was een simpele keuze om hier te stoppen. Ik was ruim op tijd hier en dat gaf me dan ook de ruimte om mijn regenkledij te wassen. Daar zweet je met momenten zo enorm in met geurende gevolgen vandien. Het voordeel is dat als je deze kleren ontvouwt er direct plaats is aan de toog om je bestelling te plaatsen. Er is niemand in de herberg die ik ken, maar heb al kennis gemaakt met een Spaanse lerares die historicus is van opleiding. Weer interessant natuurlijk. Fijn dat ik wat vroeger gestopt ben met wandelen, wat genieterkestijd gecreëerd. Misschien tot morgen, tenzij er nog iets gebeurt, dan wordt het tot straks. Salu.

26-05-17, 22:23 - Ronny Van Steen: Ik ga het heel kort maken. Veel heel veel regen tot 13u. Geregeld buien en gieten tot 15u . Een zondvloed om 17u. Hagel en de straten werden rivieren. Dit heb ik nog nooit gezien, een showke van de natuur, weer gratis en voor niks. De tocht was, 32km, zeer, zelfs zeer zeer mooi. De aanloop naar de O Cebreiro. Ne stevige klim naar een goei 1400m. Morgen een stuk, en als de benen goed zijn tot bijna aan de top met het risico dat er geen plaats is om te slapen en dan wordt het heel erg zwaar. Dan wordt het nog een heel eind doorlopen tot een stuk in de afdaling . Ik voel wel hoe mijn benen zijn. Den Brats heeft gebeld en die zie ik binnen 3 dagen in één of ander dorpke. Dat vind ik ongelofelijk tof. De Michel belde vlak voor mijn douchke... altijd fijn iemand van het thuisfront te horen. Die vertrekt samen met Marc op een meerdaagse tocht. Veel stapplezier mannen! De Duitser Manou terug tegen het lijf gelopen. Een fleske wijn gekraakt met zicht op het natuurgeweld. Een heel fijne aangename dag, al denk ik al meer en meer aan mijn terugkeer. Ook daar zie ik enorm naar uit. Slaapwel.

25-05-17, 16:23 - Ronny Van Steen : De dag startte om 6u. Eerst nog een paar honderd meter klimwerk, en dan de prachtige maar moeilijke afdaling ingezet naar Molinaseca tot op 590m, een mooi dorpke gelegen aan een riviertje. Mee in de top 5 van mijn mooiste wandelingen. Prachtige bergdorpjes onderweg met dikwijls mooie oude huizen met een bordje "SE VENDE". De crisis heeft in sommige regio 's lelijk huisgehouden. Het letterlijke en figuurlijke hoogtepunt, Cruz de Ferro : 1531 m. Het steentje dat ik van Jan heb meegekregen met de namen van Lieve, Tim, Lore en de Catchou, de families Van Steen en Smits en de toch wel iets grotere steen van mijn broer mag ik zeggen heb ik daar op de berg geworpen. Traditioneel werp je daar alle lasten van je af. Daardoor ben ik 2 cm gegroeid en weeg nog eens ne kilo minder. Morgen ga ik vliegen. Onderweg Vittorio terug tegen gekomen. Nog zo 'n hoogtepunt. Toch wel nen topper van ne kerel op mijn Camino. 15 km hebben we samen gelopen, we hadden elkaar dan ook veel te vertellen. Zijn dochter die vandaag in omgekeerde richting loopt zou hij binnen het uur tegenkomen. Ik achtte het beter om die reünie niet te verstoren en we zijn terug opgesplitst. Deze man wil ik nogmaals ontmoeten, ne kerel naar mijn hart. 25 km afgelegd. 33 km was het opzet, maar zware wolken gooiden mijn plan in het water. Nog even pootje baden in de ijskoude rivier Rio Meruelo, en me vlug naar de herberg gehaast een km verder aan het eind van het dorp. Volgens mijn vader is geluk voor aardige mensen en voor boeren. Steek me maar in één van de kastjes, 1 minuut binnen, donder, bliksem gieten. Den H. Jacobus heeft me weer geholpen. Een mooie herberg. Kamer 1 gekozen, in kamer 2 lag weer nen dikke, meer kans op gesnurk. Maar het blijft gokken natuurlijk. Morgen minder klimwerk en zak ik waarschijnlijk onder de 200km. Plus 3 dagen Finisterre. Minder dan 2 weken te gaan. 

Eén van de lijken clandestien gefilmdHet Cruz de Ferro is letterlijk en figuurlijk een van de hoogtepunten van de Camino Francés. Het is een groot ijzeren kruis, opgericht op een op enkele kilometers van Rabanal del Camino gelegen plateau op 1500 meter hoogte, en het heeft voor veel pelgrims een speciale symbolische betekenis. Aan de voet ervan bevindt zich een enorme stapel stenen die met de jaren groter wordt en in hoogte toeneemt. Wie de eerste steen heeft gelegd is niet bekend en ook naar de reden waarom iemand dit heeft gedaan is het gissen. Zeker is wel dat elke passerende pelgrim zijn steentje aan de berg stenen bijdraagt, waarmee hij een eeuwenlang bestaand ritueel in stand houdt. De door hem achtergelaten steen of kei is symbool voor in het verleden gedane zonden of een zorg waarmee hij al lang rondloopt. De pelgrim neemt deze steen – als het even kan – mee van huis. Met het achterlaten ervan maakt hij zich vrij van het probleem.

24-05-17, 16:40 - Ronny Van Steen : Belofte gehouden. 22 kilometerkes ne uiterst rustige dag. Daarnet van Lieve en mijn broer Bruno bericht gekregen dat de operatie goed gelukt is. Mijn offertocht van gisteren en mijn bougiekes lijken goed te werken. Hoe gelukkig kun je eigenlijk zijn. Gisterenavond aan de babbel geraakt met een klas jongeren van Amerika. Ze hadden een chocolat museum gevonden en trakteerden me met hun aanwinst. Ze lopen de camino vanuit Leon. Hun ogen rolden uit hun kast toen ze naar mijn startplaats vroegen. Vanmiddag een bord, zeg maar een kuip petatten gegeten. Samen met 2 pinten. 5.5€, soms geloof je het niet. Dat mocht wel die pintjes. Zelfs al moest ik nog 7 km lopen. Wel pokkewarm. Op dat terras zat een koppel uit Honduras, ik schat ze samen goed voor minstens 250 kg. Respect voor wat ze doen. Ze slapen altijd in een aparte kamer daar ze naar eigen zeggen veel te hard snurken. Onmogelijk om bij ons te slapen. Vandaar dat ze steeds een kamer huren. Na een goed uurtje gepalaver terug op weg naar de herberg, en wat dacht je .... complet. Op naar de volgende maar 500 m verder komt er een alternatieve lichtgevende rosse naar me toe. Je kan hier een tent huren, donativo. Alles uiterst primitief, constant indianenmuziek, maar dit hebben we nog niet gedaan. Het besluit was snel genomen. Net gedoucht, mijn kleren moet ik nog wassen. Een gezellig sfeertje hier. Soms denk ik, hier zou Sofie moeten bij zijn, echt iets voor haar, en hare compagnon zou het ook wel appreciëren. Ik ga de was nu doen, salut.

24-05-17, 09:03 - Ronny Van Steen: Gisterenavond was alles volgeboekt in de herberg. Gelukkig had ik al een pint gepakt met nen petattentapa want het was te laat om nog te gaan eten. Eigenlijk kon ik er niet meer bij. Even mijn credential laten zien en uitgelegd dat ik in Leon was gestart. Ik heb maar 2 vierkante meter nodig seniòr. Direct gingen er deuren open. Ik mocht op een bank slapen. Half geïnstalleerd kwam de man terug met een plaats in een volwaardig bed. 3 mannen en 9 vrouwen in de kamer. Geen gesnurk. Geslapen als een marmot. Mijn benen zijn vrij goed hersteld. De kathedraal en het paleis van Goudi gaan te laat open om het te kunnen bezoeken. Jammer. Je kan niet alles hebben in het leven. Dan maar op zoek gegaan naar een Engels ontbijt. En dat het gesmaakt heeft. Helemaal klaar voor een nieuwe dag. Rustig aan vandaag.

23-05-17, 22:09 - Ronny Van Steen: Een kort bericht. Ik ben moe en ga direct slapen. Zodus... Gisterenavond en vanmorgen ne lastige klant op de kamer. Om 4 u al zijn alarm, om 4u15 nog is, maar hij bleef liggen tot 5u. Ik wijd er niet over uit. Ik was dus vroeg wakker en uit bed. Rond 6u15  de deur uit. Een Koreaanse sprak me aan en 23 km samen gewandeld. Een schoon madam. Ik schatte ze 35 á 38 jaar. Ze had een dochter. Leeftijd, 30 jaar. Ik stuur nog een fotoke door. Zij stopte na 23km, Ik wou een dorpke verder lopen, at ne bocadilio en viel in slaap op de bank van het café. Het spookte al enkele dagen in mijne kop om eens verder te wandelen maar waarom eigenlijk. Na een 25 minuten slaap wist ik het, ik had een missie. Mijn vader wordt overmorgen geopereerd, ne pacemaker. Ik kan hier niks doen dan wandelen. En dat heb ik dan ook gedaan. In 1 ruk tot Astorga. Ik wou mijn voetstappen in de Spaanse bodem planten. Voor mijn vader en mijn moeder. Dat alles goed mag verlopen. Vader, moeder... ik zie jullie graag. Ik brand donderdag nog een kaarske.

Leon

⟻ Vézelay 1416 km 

↦ 320 km Santiago de Compostela
↦ 445 km Finisterre
↦ 476 km Muxia


↦ 238 km Porto vanaf SdC 

22-05-17, 19:15 - Ronny Van Steen: Vanmorgen uitgeslapen in mijn privé luxe kamer met 16 bedden voor mij alleen. Het voelt een beetje als de lotto winnen. Tenminste als je de Camino loopt. Goed uitgeslapen, dubbel goed gezind. Maar 12 km voor de boeg. Weinig bekijks onderweg maar eens in Leon draaiden de ogen uit je kop van de bezienswaardigheden. De kathedraal heb ik niet bezocht, ik ga deze avond ook niet naar de mis bij de zusterkes. Me onmiddelijk ingeschreven in de herberg van de zusters Benedictinas. Douchen, wassen en terug op pad naar de zapatero, ne schoenmaker. Het adres doorgekregen van... je raadt het al de Jan. 30 min wachten en met nieuw beslagen hoeven op zoek naar een kroegske om een fleske rioja te kraken. Wat tapas erbij en genieten maar. Onderweg een groot stuk samen gelopen met Mano, nen Holander. Dikwijls praten we in het Engels omdat het een gewoonte is geworden. Echt stom, en halverwege het gesprek gaat het dan weer over in het Nederlands. Op een terraske ergens achterin ontmoette ik hem weer. In de herberg kwamen weer lijken aangestrompeld. Nog nooit gezien, ik begrijp het niet meer. Zijn ze dan juist gestart ? God mag het weten. Dikwijls met enkel ne camelback, geen bagage. Morgen verwacht ik dat het weer drukker wordt, en vermoed dat dit zal doorgaan tot Santiago. In Leon start er weer een bende naar ik vermoed. Na 13 u zie je haast geen kat meer onderweg. Houden zo! Mijn wekker staat op 6u, half 7 hoop ik weg te zijn. Ik weet nog niet tot waar ik loop. Zoals zo dikwijls.... we zien wel. 

November Rain - Guns 'n Roses 

When I look into your eyes I can see a love restrained 
But darlin' when I hold you 
Don't you know I feel the same 
Nothin' lasts forever 
And we both know hearts can change 
And it's hard to hold a candle 
In the cold November rain 

We've been through this such a long long time 
Just tryin' to kill the pain, oo yeah 
But love is always coming and love is always going 
And no one's really sure who's lettin' go today 
Walking away 
If we could take the time 
To lay it on the line I could rest my head 
Just knowin' that you were mine 
All mine 

So if you want to love me 
Then darlin' don't refrain 
Or I'll just end up walkin' 
In the cold November rain 

Do you need some time on your own 
Do you need some time all alone 
Everybody needs some time 
On their own 
Don't you know you need some time all alone 

I know it's hard to keep an open heart 
When even friends seem out to harm you
But if you could heal a broken heart 
Wouldn't time be out to charm you

Sometimes I need some time on my own 
Sometimes I need some time all alone 
Everybody needs some time 
On their own 
Don't you know you need some time all alone 

And when your fears subside 
And shadows still remain, oh yeah 
I know that you can love me 
When there's no one left to blame 
So never mind the darkness 
We still can find a way 
'Cause nothin' lasts forever 
Even cold November rain 


Druk na het starten van de fotoreeks bovenaan op de knop  Show info  voor de opmerkingen.Created with flickr slideshow.                                           
                                                                                                   Keep on Walking - Passenger 
O' Pedrouzo
⟻ Vézelay 1716 km 

↦ 20 km Santiago de Compostela
↦ 107 km Finisterre

01-06-17, 21:48 - Ronny Van Steen: Gasten van Brazilië lieten een wensbandje achter bij een beeldje. Wij kregen er ook één omgebonden. Tijdens het om binden mag je 3 wensen doen. Deze gaan in vervulling als het bandje spontaan van je arm valt. Vittorio had er enkele jaren eentje dat pas na 3 maanden afviel.

01-06-17, 16:31 - Ronny Van Steen: 28km, nog 20 te gaan, mijne zwanezang wordt morgen ingezet. Met Vittorio gelopen en Marcus terug tegen gekomen. We zijn na enkele weken weer compleet, op Jan na. Ik denk dat die serieus de bloemekes aan het buiten zetten is. Daar is hij ook jong voor en vrijgezel. We hebben er nog wel contact mee via Whatsapp. Tot 11u weer veel mist, en dan trekt het zoals de voorbije dagen weer open. Voor de middag is het heel goed stapweer. Vanaf twaalven wordt het warm. Sinds enkele dagen lopen we tussen eucaliptusbomen. Het kan er heerlijk ruiken. Eén van de lievelingsgeuren van Lieve. Een mooie herberg gevonden. Compartimentjes per 4. Voorlopig zijn we onder ons drieën. Seffens gaan we samen eten en drinken. Morgen komen we dus aan in Compostella bij mijne vriend den heilige Jacobus. Hij heeft goed voor me gezorgd op mijne Camino. Wie me graag een intentie stuurt mag dat gerust doen. Ik maak hier alles over aan de juiste heilige met een gebedje, met veel plezier. Een kaarske hoort er natuurlijk ook bij. Tot later. 


Boente
⟻ Vézelay 1688 km 

↦ 48 km Santiago de Compostela

↦ 135 km Finisterre

31-05-17, 22:58 - Ronny Van Steen: In de mist vertrokken. 7u. Typisch voor Galicië, mist en nog eens veel mist. Geen geschiedenis, geen toekomst. Je ziet maar 100m. Het deed me aan mindfullness denken. Leven in het nu. Pas rond elven brak de zon erdoor. Het was windstil en aangenaam wandelweer. Rond half 12 Vittorio weer tegen gekomen. En weer samen op stap, met graagte. Jan, den Duits zit al 110km achter ons, Marcus moet in de geburen zijn. Onderweg kom je meer en meer gekend volk tegen. Toffe mensen die je binnen 8 dagen nooit meer terug zal zien. Wereldmensen die geen problemen zien in taalbarrières, gewoontes, kleur, cultuur..... en telkens een oplossîng zoeken voor ... daar kunnen velen in ons landeke nog iets van leren. Mannen, vrouwen, oud of jong, blank of zwart, alle luxe zit in je rugzak, moe, blessures, gesnurk grote slaapkamers ... en toch draait het hier onder toch wel dikwijls moeilijke omstandigheden. Een vrouw op krukken loopt 10 a 15 km per dag met haar zoon, ne jonge Amerikaan loopt zijn schoenen stuk en loopt blootsvoets verder op bosgrond, stenen, keien... alle ondergrond.... maar volgens hem gaat het wel. Ik verwittig de hospitaleros dat deze man in grote moeilijkheden zit en hier vandaag laat of morgen voor de middag moet passeren. Zeer laat 's avonds komt hij binnen gestrompeld en krijgt de schoenen van een hospitalero, rode maar vrij nieuwe goei schoenen, ik vergeet nooit zijn gezicht. Vandaag 27km op de teller. Ik zit in Boente. Nog 48 km te gaan. Nu gaat het echt heel snel. Zelfs wat beangstigend snel. Mijn vliegtuig is niet volgende week donderdag, maar vrijdag. In Compostella is bijna geen slaapplaats meer voor dit weekend. Een speciale mis van christenen en orthodoxen. Alles volgeboekt sinds 14 dagen. Mijn vrouwke weer aan het werk gezet en zij heeft slaapplaats gevonden op een slaapzaal. Jammer, ik wou wel meer luxe, maar ok. Mercie voor de hulp. Ik boek na Finisterre wel een kamer met een enkel bed. Slaapwel xxx

Ligonde
⟻ Vézelay 1659 km 

↦ 77 km Santiago de Compostela
↦ 164 km Finisterre

30-05-17, 19:00 - Ronny Van Steen: Ligonde. Nog 77km. Vanmorgen lang uitgeslapen en ten volle van mijn kamer geprofiteerd. Mijn kopke had geen zin om te vertrekken. Mijn benen wogen de eerste 15 km zwaar, maar daarna beterde het met de km. Gisteren even kunnen proeven van luxe, gekende mensen ... het luie leven ... de oorzaak is snel gevonden. De herberg wordt open gehouden door 13 hospitaleros. Bijna geen plaats meer voor pelgrims. De hospitaleros zijn erg gelovig. Je moet 3 handtekeningen zetten onder reglementen over van alles en nog wat. Geen drugs, geen alcohol .... en in het gehucht is geen cafeeke. Dat is jammer maar zo erg is dat ook weer niet. Maar uiterst vriendelijke mensen en het eten ruikt lekker. Ik was 5 min binnen of ik werd al uitgenodigd om mee naar ne film over het leven van Jezus te kijken. Ik prefereerde echter een douche en mijn kleren te wassen. Gisteren met Lieve de terugreismogelijkheden overlopen, oftewel zwaar versnellen, of vertragen. Ik heb voor het 2de gekozen. Dwz : Vrijdag aankomst in Compostella, zaterdag daggeske rust. Zondag eerst naar de mis in de kathedraal, met de botafumeiro, dat groot slingerend wierookvat en onmiddelijk erna vertrekken naar Finisterre. Zondag wordt het dus laat vertrekken en laat aankomen. Maandag en dinsdag stappen. 1 overnachting in Finisterre. Woensdag bus terug naar Compostella en donderdag de vlieger op naar.... jawel mijn schatteke. Ook dit ziet er weer erg goed uit.

Ferreiros
⟻ Vézelay 1633 km 

↦ 103 km Santiago de Compostela
↦ 228 km Finisterre

29-05-17, 21:48 - Ronny Van Steen: Gisteren de iets langere route via Triacastela gekozen. Deze ging ik blijven volgen tot in Sarria. Halverwege de route toch beslist om terug naar de noordelijke route te gaan, en nog eens om gewandeld. Eerlijker is het om te zeggen, "niet goed op de splitsing van de gele peilen gelet en verkeerd gelopen". 27 km. Geen spijt van, hele mooie oude dorpjes met maar een handvol huizen en oude holle wegen van de oude St Jacobsroute. Ik was pas laat vertrokken, 8u, want mijn afspraak met den Brats en zijn madam was pas om 15u. Door de omweg en mijn late besluit om toch wat verder te lopen dan het dorp van de afspraak met Marc, kwam ik in de problemen. Ik ging te laat aankomen om Marc, den Brats, een juiste locatie door te geven. In extremis een hotelleke gevonden in de middle of noware. Marc heeft een uur moeten zoeken. De hoteluitbater heeft hem uitleg gegeven hoe hij er kon geraken. Marc spreekt gelukkig redelijk goed Spaans. Samen enkele apperitiefkes gedronken. En om 19u samen gegeten. De Marc en zijn vrouw stonden erop het eten te betalen. Heerlijk om terug bekenden te zien. Merci voor de gezellige middag en avond en het lekkere eten. Na hun vertrek naar mijn kamer en genieten van deze luxe. Toilet en badkamer wel op de gang, maar privacy op een eigen kamer. Geen rekening hoeven te houden met kamer- of zaalgenoten, en zelf ook niet gestoord worden door anderen. De kamer afgesloten door een echte deur. Geen gedoe met gordijnen of zo. Dit is echt heel lang geleden. Basic is nu luxe geworden. Nog 103 km te gaan tot Compostella, en nog eens 3 dagen naar Finisterre. Het voelt raar. Het einde nadert snel.


Keep on Walking - Passenger 

Well, last night I couldn't sleep 
I got up and started walking 
Down to the end of my street 
And on into town 

Well I had no one to meet 

And I had no taste for talking 
Seems I'm talking my whole life 
It's time I listen now 

Well I walk passed the late night boys 

With their bottles in their doorways 
And I walk passed the business men 
Sleeping like babies in their cars 
And I thought to myself, "Oh, son 
You may be lost in more ways than one" 
But I've a feeling that it's more fun 
Than knowing exactly where you are 

Like a stone 

Carried on the river 
Like a boat 
Sailing on the sea 
I'll keep on walking 
Oh, I'll keep on walking 
Until I find that old love or that old love comes to find me 

Well, I walked into the morning and felt the warm sunlight forming on my shoulders

'Cos it hit me with no warning like a summer sky storming in my lungs 
Ain't it funny how the kids walk by? 
They'll do anything to make themselves look older 
While the women spend their money on anything that makes them look young 

Like a stone 

Carried on the river 
Like a boat
Sailing on the sea 
Oh, I'll keep on walking 
Well, I'll keep on walking 
'Til I find that old love or that old love comes to find me

Oh, lo lo 

Oh, oh oh
Oh, lo lo 
Oh, oh oh 

Well I'm like a stone 

And I'm carried on the river 
Like a boat 
Sailing on the sea 
Oh, well I'll keep on walking 
Well, I said I'll keep on walking, oh 
'Til, I find that old love or that old love comes to find me
'Til, I find that old love or that old love comes to find me

2 opmerkingen:

  1. Hugo Peregrinus12 juni 2017 om 08:47

    Hi Ronny, het beste met uw tocht en met de gezondheid van uw ouders. Vooral een spoedig herstel voor uw vader. Je nadert uw doel met rasse schreden. Nog even en je bent terug bij uw geliefden. Moed, Hugo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hugo Peregrinus12 juni 2017 om 08:49

    Hey Ronny, deze tekst heb ik gelezen, voor enige dagen en heb hem even laten bezinken. Ook al zijn G& R nogal heavy, dit mag er wel zijn. Hope it will remain. Grtjs Hugo

    BeantwoordenVerwijderen